2012. február 24., péntek

Amanda Quick - Botrány (ZS12) - Jelenlegi ára: 600 Ft +

"Az ügy egyáltalán nem bonyolult - nyugtatta Emily remegő hangon az alvilági alakot. - Egy kis emberrablás csupán, a komornyikom nyilván említette már. Van egy úr, akit szeretnék eltávolítani a városból néhány napra. Biztonságos helyen szeretném tartani, mondjuk, öt napig. Lehet róla szó? A kor megítélése szerint Miss Emily Faringdon bizony nem kimondottan szép lány, s huszonnégy évével kicsit már idősecske is. Ráadásul múltjában ott éktelenkedik a Balszerencsés Esemény, amellyel jó hírén letörölhetetlen foltot ejtett. Little Dippington lakói - és maga a lány is - pontosan tudják, hogy semmi esélye többé a férjhez menésre. Ám mindannyiuk legnagyobb megdöbbenésére megjelenik a színen Simon, Blade titokzatos, nagy hatalmú grófja, és az oltár elé vezeti Emilyt. Hamarosan kiderül azonban, hogy a lánykérés oka legkevésbé sem a férfi szerelme...
 
A könyv a képeken látható állapotban van.
 
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 23:39
. Amanda Quick - Botrány (ZS12) - Jelenlegi ára: 600 Ft

Fontos